Sidor

söndag 15 maj 2016

Lobster rollFör några veckor var jag på Indio Kitchen och åt en lobster roll. Den var riktigt god och jag tänkte att hur svårt kan det vara att svänga ihop en själv. Sagt och gjort så googlade jag loss lite och gick och köpte mig några frysta humrar. Jag kan säga att jag blev såld och jag tror mina kompisar blev det också för jag fick många glada tillrop.


För 4 stycken:

 • 2 humrar
 • 4 msk majonäs
 • 1, 5 selleristjälk
 • 1-2 stänk tabasco
 • 2 stänk paprikapulver
 • salt &peppar
 • 4 st korvbröd
 • lite smör

Gör så här:
 • Jag tinade humrarna långsamt. Sen skalade jag dem och sparade stjärten och klorna. Om man är väldigt ambitiös kan man ge sig på klorna också men det orkade inte jag. Försök få loss så mycket kött du orkar. 
 • Sen skär du hummerköttet i lite mindre bitar. 
 • Skär sellerin fint och blanda i. 
 • Blanda i majonäsen, lite tabasco, paprikapulver, salt och peppar. 
 • Smaka av. Ta mer om det behövs. 
 • Stek korvbröden i lite smör i en stekpanna. 
 • Lägg röran i korvbröden. 


Servera och njut!

1 kommentar: