Sidor

onsdag 19 augusti 2015

Möhippa catering


På lördags kvällen begav jag mig till Hammarbysjöstad för att fixa en trerätters middag till en möhippa för Ylva. För två år sen gjorde jag faktiskt maten till en annan möhippa i samma lägenhet.Jätteroligt att få förtroendet att komma tillbaka. Vi började med en mini-råbiff med confiterad äggula, rödbetor, kapris, fransk senap och hackad gul lök som tillbehör. Här finner ni receptet.

Till varmrätt gjorde jag halstrad torskrygg med blomkålpuré med västerbottenost, vitlöksstekt spenat, ugnsbakade tomater och parmachips. Receptet hittar ni här.

Till dessert gjorde jag blåbärpaj med hemgjord vaniljsås men den glömde jag ta kort på. Det blev en trevlig kväll men efter den här dagen var jag ganska slut i rutan. Somnade ovaggad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar