Sidor

måndag 13 januari 2014

Fruktsallader


I julhelgen skojade jag till det lite med fruktsallader. Den här gjorde jag på nyårsafton till alla barn som var med på vår nyårsfest. Jag serverade den med brinnande tomtebloss. Ture uppskattade att få vara med och göra den och sen servera den till sina kompisar.

Till julfikat i mellandagarna med våra kompisar med familjer ville jag göra nåt lite nyttigare. Jag försökte mig då på att göra i julgran. Den blev inte så snygg som jag hade hoppats men uppskattades av gästerna. Jag satte tandpetare i en morot som satt fast i ett äpple. I efterhand skulle jag nog ha gjort det med en gurka istället. Lättare att fästa tandpetarna och justera längden. Jag hade kiwi, mango, vindruvor, physalis och clementin. På brickan hade jag grönkål och granatäpple.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar