Sidor

onsdag 23 oktober 2013

Födelsedagstårtor

Den här tårtan bakade jag till Tures 3-års kalas. Det var hur lätt som helst. Jag ritade upp en trea på en kartongskiva. Sen köpte jag 2 paket färdiga tårtbottnar och skar ut trean. Sen mixade jag blåbär och hallon och blandade med florsocker och varvade bottnarna med vispad grädde och bärmixen. Klädde bottnarna i grädde och toppade med lite jordgubbar.

Sen gjorde jag ett sjörövarskepp av en vattenmelon till min Ture som älskar sjörövare. Jag skar upp vattenmelonen och blandade den med lite honungsmelon, persika och blandade upp med lite färska hallon. Det blev en mycket uppskattad fruktsallad.

Till Elsas 1.års kalas och namngivning gjorde jag den här tårtan och lite mini-chokladcupcakes med fina flaggor i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar