Sidor

fredag 19 juli 2013

Veggie-burger

Här har jag lagt upp alla råvarorna innan jag började skära upp allt. Undertiden snaskade jag på lite jordgubbar. 
Häromkvällen fick jag Ernst-feeling och preppade grillen utomhus. Jag svängde ihop några vegetariska burgare med lite olika grillade grönsaker och Halloumiburgare. Till det körde vi lite tzatsiki och grillade potatisar. Det blev en fullträff. Om du känner dig sugen så gör du så här;

2 pers

 • 1 röd paprika
 • 5 champinjoner
 • 1 squash
 • 1 röd lök
 • 1 näve körsbärstomater
 • 1/2 huvud blomkål
 • 1 pkt Halloumiburgare
 • 4 hamburgerbröd


Så här gör du;


 • Skär upp allt förutom körsbärstomaterna dom kan du låta vara hela. 
 • Pensla med olivolja och salta och peppra alla grönsaker. 
 • Grilla allt inklusive osten. 
 • Bygg ihop din burgare och varva med lite tzatsiki. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar