Sidor

måndag 7 januari 2013

Taverna Brillo


I lördags hade Jesper och jag dejt! Det händer inte så ofta numera i 2-barns livet. Men nu hade vi fått till det. Vi gick till Taverna Brillo och åt en trevlig middag.  Jag började med krabba med vitlök och majonäs på rostat surdegsbröd. Smarrigt och ganska mättande även om det låg under kategorin "Snacks".  Jo tack!
Till varmrätt tog jag en lite oxkind med gnocchi. Den perfekta rätten en mörk kväll i januari. Jesper tog en fläsksida med potatisgratäng. Den hann jag tyvärr inte fota för jag var alldeles betagen av min lilla kind. Man han hälsade att den var fin och fet och han blev helt proppis.
Efteråt gick vi loss på glassarna. Vi tog ananas och hallonsorbet samt choklad och nougatglass. Gott men jag måste säga att den bästa chokladglassen gör jag själv i min glassmaskin. Om brillo vill kan dom ring för att få receptet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar