Sidor

onsdag 7 mars 2012

My story...

Jag är sjukt nöjd att jag höll mig kvar ända till New York utmaningen. Dock kanske det blev väldigt mycket flyga för lite New York. Vi hann bara stanna i typ 24 timmar och en natt så man var ganska mör när man kom hem. Ubbe höll på att fastna i tullen för vi fick absolut inte säga att vi skulle spela in ett tv-program av någon anledning så han virrade in sig lite i tulltjänstemannens frågor. Men det gick bra till slut vi kom in i landet allihopa. Flygresan dit var en av mina bästa resor någonsin. SAS-personalen skämde bort oss med champagne och choklad. När vi hade filmat lite på Times Square avslutade vi kvällen med en härlig skaldjursplatå som vi tyvärr höll på att somna i. 

Nu är det här äventyret slut. Vilken resa det har varit! Jag är väldigt nöjd med min 6 plats och jag hade aldrig kunnat drömma om att komma så här långt i den här tävlingen. Nu fortsätter mitt vanliga fantastiska liv och det ska bli ganska skönt faktiskt!

Här bjuckar jag på lite privata bilder från resan.
Här poserar vi lite inne i SAS business lounge.
Mitt lag var på topp i poserandet.

Gruppbild från hotellet

Mitt lag <3

Folk blev helt tokiga på Times Square när vi kom i våra förkläden. Även att vi berättade att det var Master Chef Sweden så vill dom ta kort på oss.

 Så himla coolt. Sjukt bra tävling att åka ut i.
Vi avslutade resan på en hamburgeria.

6 kommentarer:

 1. Vi i familjen tyckte det var synd att du åkte ut. Du är ju störtskön!!!. Du har bidragit med humor, god matlagning, och underhållning så det blir tomt utan dig! Må bäste man eller kvinna vinna hela klabbet! Kram Lisa

  SvaraRadera
 2. Tack Lisa! Det var gulligt! Jag blir jätteglad!

  SvaraRadera
 3. Hej Mirjam !

  Jättesynd att du fick lämna i går :( Du har förgyllt programmet och nu blir det tomt utan dig !
  Måste bara fråga dig en sak...jag har haft en diskussion med en arbetskamrat om vad du pratar för dialekt och var du kommer i från. Jag vet att du nu bor i Stockholm, men är du därifrån ursprungligen

  Fia

  SvaraRadera
 4. Hej Fia! Jag är egentligen född i Tranås i Småland men jag flyttade därifrån när jag var 9 år. Sen bodde jag i Eskilstuna tills ungefär för 10 år sen då flyttade jag till Stockholm. Jag vet att jag har en lite shizofren dialekt men jag är en sån som härmar (språköra) så jag tror att min dialekt är en blandning av sörmländska och stockholmska. Just det här eftertrycket som jag märkt i programmen att jag har är väldigt typiskt gnäll-bälte....:-) Hoppas det var svar på din fråga.

  SvaraRadera
 5. Vad kul att få vara med så länge. Otroligt roligt att åka till New York även om det bara var för en kort tid. Ganska coolt vy att laga käk på. Ni verkar så sjukt duktiga allihop. Trist att inte få se dig i rutan mer.

  SvaraRadera
 6. K:Ja det var coolt ändå! Äsch jag är nöjd! Hoppas allt är bra med dig K och Nils!

  SvaraRadera