Sidor

torsdag 23 februari 2012

"Grönsakschocken"Maj Gadd! Vilket trauma det blev igårdagens avsnitt av Sveriges Mästerkock. Först fick jag "melt down" med min Mystery box och gjorde en jätteknasig rätt. Sen hamnar jag i elimineringstävling mot min bästa vän i tävlingen.

Först fick vi reda på att nu ska ni få gå in i skafferiet och där ska ni få välja på vad ni vill att laga nåt av. Det kändes kanon fast lite skrämmande för man hade ingen aning om vad som skulle finnas att välja på. Normalt i denna tävling finns det alltid gränser och förhållningar att laga inom. Vi sprang in och insåg ganska snabbt att här fanns det bara morötter och palsternackor att jobba med. Jag och Josefina blev lite chockade. Jossan bröt ihop en liten sväng över sin pastadeg som gick åt pipsvängen. Jag brände min tofu och Per Morberg kom och gastade åt mig och jag fick ett litet utbrott på honom som som tur var klipptes bort. Till sist blev det jag och Draken som stod mot varandra och just då kändes det som jag hellre ville åka själv än att slå ut henne. När jag sen fick stanna kände jag mig så ledsen.

Tävlingen blev inte lika rolig utan henne sen.

7 kommentarer:

 1. Det var ett spännande avsnitt! Men tyckte synd om er båda när ni insåg att en av er skulle åka ut... Josefina verkar vara en riktigt skön tjej!

  Du kanske inte var så nöjd över din rätt, men jag tycker att den var väldigt vacker med alla färger! Visuellt sett så var den bäst, tycker jag!

  SvaraRadera
 2. Tack Rebecca! Ja det var ganska tufft faktiskt. Man blir knäpp av den här tävlingen!

  SvaraRadera
 3. Vilket spännande avsnitt det var. Såg det igår på Play. Maken började titta efter ett tag och kommenterade snabbt att "Morran" var i utslagstävling. Både du och Josefina verkar ju jätteroliga =).

  SvaraRadera
 4. Tack för din fina kommentar! Snart är militärbebisen ute, hoppas jag! (BF+6 idag)
  Följer dig med stor spänning i mitt (och min mans) favvoprogram! Stort lycka till!!

  SvaraRadera