Sidor

måndag 6 februari 2012

Sjömän, lagtävling och fulgråt

Joråsåatt i onsdags var det dags för en riktigt rolig tävling ombord på HMS Carlskrona. Det var svettigt, hetsigt och stressigt. Och vi var helt jäkla bombsäkra på att vi skulle vinna. Jag var nöjd med min chokladtårta. Vi blev sjukt besvikna över att hamna i elimineringstävling. Jag gjorde ett stort misstag och inte stormkokade min rackarns havskräftsoppa från första stund. Jag var på nåt sett rädd för att den skulle bli besk då. Det var helt fel tänkt och det fick jag sota för. Jag bjöd på fulgråt i parti. Jag är inte den personen som kan hålla ihop och stänga av känslor. Tvärtom finns det minsta lilla att gråta för så ser jag till att göra det. Ganska jobbigt för mig själv. Oh well jag klarade mig men det kändes hårt att slå ut Eva-Lott. Det kändes orättvist.

Nu rullar äventyret vidare.

2 kommentarer:

  1. Jag trodde också att ni skulle vinna, när kockarna smakade på maten så lät det ju som att de var mest nöjda med er. Den där chokladkakan såg fantastisk ut!

    Jag ville såklart att du skulle vara kvar men det kom en tår när Eva-Lott åkte ut, hon verkade vara så gullig.

    Angående fulgråten så är det ju härligt med folk som visar sina känslor!

    SvaraRadera
  2. Ja vad sjutton, är man en lipsill så är man, det går inte att ändra på. Ja tråkigt att slå ut Eva-Lott!

    SvaraRadera