Sidor

söndag 15 januari 2012

Mästerkocks Mirre

Foto: Anna Björndahl
Jesus kristus vad spännande det är att följa Sveriges Mästerkock. Jag blir nervös fast jag vet hur det går. Jag lipar och återupplever allt igen. Ligger bakom skämskudden och vrider och vänder mig när jag ser och hör mig själv. Verkligen tortyr!

Dom här fem dagarna som vi spenderade i Gävle under slutkvalet var en väldigt spännande tid. Dels var dom fyllda av stress och ont i magen men också mycket glädje och gemenskap. Det var lite som att vara på kollo. Alla vi deltagare hade rest från olika delar av landet för att tävla i mat. Jag trodde att jag skulle kunna vara lite cool och hålla lite distans till det hela och inte bli så berörd men jag funkar inte så. Inte alls. Har man känslorna på utsidan så har man det. Att det kan kännas så viktigt vad Per Morberg tycker en maträtt jag har lagat är inte sunt! Det får enorma proportioner.

Att sen bli få äran att bli en av dom 14 deltagarna kändes helt otroligt. Det kommer att bli en spännande, rolig och kanske lite jobbig vår.

Nu kör vi!

6 kommentarer:

 1. Åh! Hurra! Får rysningar. Hejar på dig så klart. Kram du modiga, modiga kvinna!!!!

  SvaraRadera
 2. Kör hårt nu Mirjam, ska bli kul att se hur det går för dig! :)

  SvaraRadera
 3. Hejhej! Jag har nyss hittat hit. Ska bli himla kul att följa dig! :-) Kramkram Ps. Laxcarpaccion gäckar mitt sinne! Måste testa den asap! Lycka till!

  /Cissi

  SvaraRadera
 4. Vilken fin bild!

  Det är så spännande, håller tummarna för dig.

  SvaraRadera
 5. Tack Viktor! Jag ska göra mitt bästa!
  Cissi; Laxcarpaccion är sjukt lätt att göra. Tar kanske 10 min topp.
  Rebecca; Tack! Ja spännande var ordet.

  SvaraRadera