Sidor

söndag 8 maj 2011

Steak Sandwich

Ibland måste jag säga att jag är en ganska bra flickvän. Som tex i lördags jag lagade den här biffiga mackan till min kille som varit ute dagen innan. Jag skar lite potatis i pommes frites size och stekte dom sen serverade jag hela klabbet tillsammans med köpe-bea. Det blev syndigt gott, om jag får  säga det själv.

för 2 pers;
 • 2 ryggbiff
 • 1 paprika
 • 1 gul lök
 • 1/2 avokado
 • 2 skivor surdegsbröd
 • 2 msk parmesan

Salta och peppra biffen och stek efter ditt önskemål. Jag gillar lite rosa i mitten. Skiva paprikan och löken. Stek lite lätt. Stek brödet i lite olja. Skär avokadon i skivor. Lägg på det stekta brödet. Skiva biffen i smala skivor, lägg ovanpå avokadon. Toppa med paprikan och löken. Riv över parmesanen. Servera!

2 kommentarer:

 1. En annan fick ju uppleva den här IRL, bättre bakiskrubb får man leta efter!

  SvaraRadera
 2. Ja den var faktiskt fin. Undra vad du överraskar mig med på lördag? Fattiga riddare med färska bär kanske?

  SvaraRadera